Pachet de curatare Weldtite Pit Stop 1

Kitul de curatare de la Pit Stop vine ambalat intr-o galeata de 2,3 litri si contine tot ce trebuie pentru curatarea, intretinerea si ungerea bicicletei. Substante de curatat, de degresat, de uns, perii si bureti, totul este la un loc. Flacoanele sunt cam  mici, pentru a se potrivi in galetusa, dar nici pretul pachetului nu este mare.

Pachet de curatare Weldtite Pit Stop 2

Degresantul cu aroma de citrice este suficient de puternic pentru a indeparta si cele mai incapatanate depuneri. Cu ajutorul periei degresantul curata perfect pinioanele si foile de toata mizeria. Este foarte util si pentru lant, substantele active il curata in profunzime, dar dupa curatire lantul trebuie bine gresat. Spray-ul cu ulei teflonat este ideal pentru gresarea lantului si are inclus un pai pentru directionarea jetului.

Pachet de curatare Weldtite Pit Stop 3

Dupa degresare se trece la curatarea cadrului, furcii, rotilor si a celorlalte componente. Substanta pentru curatat se aplica cu buretele si lasa toate suprafetele curate si stralucitoare. Are si un miros placut, fara a fi agresiv cu pielea. Galeata este utila pentru a clati buretele si peria si a aduce apa necesara la indemana.

Pachet de curatare Weldtite Pit Stop 4

Pachetul costa 20 lire si contine urmatoarele:
Spray de curatare – 200ml
Spray degresant – 150ml
Spray gresant TF2 cu teflon – 150ml
Perie, burete, prosop si galeata.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.