Fix It Sticks - Şurubelniţe multifuncţionale 1

Fix It Sticks este un set de doua unelte ca doua surubelnite cu doua capete. In mijloc au o gaura hexagonala ce se introduce in capatul celeilalte surubelnite pentru a forma un maner T.

Fix It Sticks - Şurubelniţe multifuncţionale 2

Ciclistul Brian Davis a inventat aceste unelte gandindu-se la ceva mic, usor si util, ce se poate introduce in orice buzunar sau borseta si cu care sa se poata repara orice. Pentru moment s-au fabricat cateva prototipuri, dar in curand se va demara si productia in serie. Varfurile surubelnitelor se pot dota cu orice bit, iar cine are nevoie poate lua mai multe astfel de scule. Biturile sunt incastrate in corpul surubelnitei, deci nu se pot inlocui. Corpul este construit din aluminiu, ceea ce le face foarte usoare si accesibile. Datorita manerului T pot exercita o forta foarte mare, capabila sa desfaca sau sa stranga orice surub.

Fix It Sticks - Şurubelniţe multifuncţionale 3

Producatorul intentioneaza sa livreze surubelnitele intr-o mica teaca facuta din camere reciclate. In plus pachetul va contine si leviere pentru anvelope. O surubelnita are 10cm, iar setul de doua bucati cantareste 51 de grame. Productia in serie se preconizeaza ca va incepe in luna martie 2013, iar in mai vor fi disponibile pe rafturile magazinelor.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.