Frână disc hibridă de la TRP 1

Cei ce cunosc dispozitivul Parabox de la TRP probabil si-au facut deja o idee citind titlul acestui articol. Este vorba despre un etrier hidraulic actionat cu cablu! Trebuie sa recunosc ca am fost uimit de aceasta inovatie si ca nimeni nu s-a gandit pana acum la asta.

Frână disc hibridă de la TRP 2

Noua frana de la TRP se numeste HyRo (Hybrid Road) si este destinata bicicletelor de ciclocros. Pistonul principal care la franele hidraulice este situat in maneta, a fost mutat pe corpul etrierului. Acest piston este actionat de o parghie trasa de cablul de frana. Simplu si eficient, acest etrier poate upgrada franele mecanice in cateva minute. Doar se scoate etrierul mecanic si se monteaza etrierul HyRo.

Frână disc hibridă de la TRP 3

Dupa cum ii spune si numele, etrierul functioneaza doar cu manetele de frana de cursiera. Are prindere PM dar cu un adaptor se poate monta pe orice furca si cadru cu prinderi ISO. Include un surub intinzator pentru reglaje fine si un surub ce blocheza parghia intr-o pozitie fixa in timp ce se fixeaza cablul, si impiedica strangere accidentala a placutelor cand roata este scoasa.

Inca nu se cunosc alte detalii, pret si greutate, deoarece HyRo inca nu a fost pus in vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.