Minibicicleta de carbon de la Tramontane 1

Bicicletele dedicate copiilor au parte de o accensiune continua in ultimii ani. Toti producatorii se intrec sa faca biciclete mici cu performante asemanatoare celor mari. Suspensii fata-spate, frane pe disc, groupset-uri moderne, nimic nu lipseste, insa producatorul Tramontane Cycle a intrecut orice limita.

Minibicicleta de carbon de la Tramontane 2

Minibicicleta este o copie a altei biciclete realizata de Tramontane, si anume Frenzie MK3. Botezata Mini-Frenzie, a fost construita de proprietarul firmei pentru fiul sau de trei ani. Cadrul este construit in intregime din carbon, cu o cursa a suspensiei de 3”. Furca este de asemeni cu suspensii, iar franele sunt hidraulice pe disc. Prima varianta este Single Speed, deoarece copilul inca invata sa mearga, dar va fi upgradata curand cu 5 viteze. Mini-Frenzy va beneficia de sistemul DISA – Derailleur Inside Swing Arm. Schimbatorul de pinioane si pinioanele nu sunt montate pe roata spate, ci in interiorul bratului pivotant. Sistemul DISA permite schimbarea vitezelor si de pe loc, suporta orice maneta pentru schimbator si poate folosi roata de fata pe post de roata de spate.

Tramontane Cycle va oferi bicicleta Mini-Frenzy in doua variante, cu roti de 16” si cu roti de 20”. Daca vreti sa va rasfatati copilul, incepeti sa economisiti, caci pretul acestei minibiciclete va depasi 3000 de dolari.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.