Bluza Gore Windstopper Turtleneck 1

Gore Bike Wear este o firma recunoscuta pentru imbracamintea de foarte buna calitate pe care o fabrica. Excelentele bluze, jachete si veste windstopper si waterproof sunt purtate de ciclisti din intreaga lume. Gore a fabricat recent o bluza cu stratul de baza facut din windstopper.

In trecut hainele aveau pe deasupra un strat de material rezistent la vant, dar noua bluza de la Gore este facut in mare parte doar din acest material. Calitatea hainelor s-a imbunatatit simtitor, deoarece stratul de windstopper aplicat direct pe piele creaza un confort deosebit. Oricat ar fi vantul de rece si de puternic nu are nici o sansa sa treca prin noua bluza Gore Windstopper Turtleneck.

Bluza Gore Windstopper Turtleneck 3

De acum plimbarile pe bicicleta pe vreme rece vor fi mult mai placute. Deoarece bluza Turtleneck tine foarte cald nu e nevoie de haine groase care ar stanjeni pedalatul. Peste bluza windstopper se poate purta inca o bluza normala, inlocuind cu succes o geaca groasa. Stratul windstoper este distribbut in partea din fata, pe maneci, umeri, gat si zona rinichilor. In rest bluza este fabricata din poliester, ce permite pielii sa respire, sa absoarbe si sa elimine transpiratia. Cusaturile sunt foarte fine si aplatizate pentru a nu crea rosaturi.

Singurul minus al acestei bluze este lipsa elasticitatii, ceea ce o face dificil de imbracat si dezbracat. Acesta insa este un detaliu minor ce nu micsoreaza cu nimic excelentele ei proprietati. Momentan noua bluza Gore Windstopper Turtle neck este cel mai performant si avansat obiect vestimentar pentru ciclisti. Pretul este pe masura calitatii – 75 de lire sterline, aproape 400 de lei.

Bluza Gore Windstopper Turtleneck 2

2 COMMENTS

  1. Au gresit-o cu fermoarul ala scurt la o bluza lipsita de elasticitate care devine destul de incomoda la imbracare+dezbracare; un fermoar pe toata lungimea rezolva complet situatia.

  2. Fermoarele nu sunt prea ermetice, iar unul lung ar lasa mai mult loc aerului rece sa patrunda.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.