Manusi de iarna Scott Minus 1

Manusile de iarna Scott Minus au cateva atuuri formidabile: sunt usoare, subtiri, calduroase si partial rezistente la apa.

Manusi de iarna Scott Minus 2Scott Minus pastreaza mainile calde si in cele mai friguroase zile de iarna, si asta in ciuda materialului subtire. Pe deasupra au un strat de materil windstopper Gore care opresc frigul, vantul si umezeala. Nu sunt complet rezistente la apa, dar iarna oricum nu prea ploua, asa ca se poate trece cu vederea aceasta particularitate. Materialele din care sunt facute sunt foarte rezistente la uzura, protejand mainile si in cazul nor cazaturi.

Fiind subtiri ofera un mare avantaj biciclistilor, deoarece pot actiona fara probleme manetele de frana si schimbatoarele. Foarte putine manusi de pe piata pot oferi aceste calitati. Cele care sunt comode si subtiri nu tin cald, iar cele mai calduroase sunt groase si ingreuneaza manevrarea bicicletei.  Manusile Scott Minus sunt fabricate din Gore Windstopper, Neopren si Clarino, au inchidere cu scai, pernute cu silicon si elemente reflectorizante. Partea din palma contine 65% poliamida si 35% poliuretan, iar partea de deasupra contine 80% poliester si 20% policloropren.

Manusi de iarna Scott Minus 3

Pentru temperaturi foarte scazute firma Scott a fabricat si o dublura de manusa, fina si subtire ce se poarta sub manusile normale. Aceasta dublura opreste transpiratia sa contamineze manusa si impiedica murdarirea interiorului. Sunt oferite in 6 marimi, doar culoare neagra si costa 42 de lire.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.