Trusa de scule Park Tool EK1 1

Park Tool e un brand care ne duce imediat cu gandul la atelierele de reparat biciclete. Cea mai cunoscuta firma ce fabrica scule si unelte pentru ciclism are in oferta cateva truse de reparatii bine echipate. Astazi va voi prezenta kitul EK1 – Event Kit One.

Doar privind cutia in sine ne putem da seama ca nu poate ascunde decat lucruri de calitate. Finisajele sunt excelente, forma compacta, deschiderea si inchiderea sunt bine gandite. In interiorul cutiei 35 de scule profesionale asteapta sa fie folosite, si mai este loc liber si pentru altele. In buzunarul din capacul cutiei un catalog complet Park Tool asteapta sa fie rasfoit. Toate sculele firmei sunt detaliat prezentate, iar metodele de functionare atent explicate.

Trusa de scule Park Tool EK1 2

Cele mai impresionante scule sunt inbusurile lungi si solide in forma de L de 8 si 10mm pentru pedale si angrenaje, clestele pentru desfacut zalele rapide, peria pentru curatat pinioane si presa de lant profesionala. Alte scule mai rar intalnite prin truse sunt ciocanul cu cap dublu (metal si plastic), ruleta de masurat, cutit pliabil, indicator de uzura pentru lant, chiar si un desfacator de sticle.

Restul sculelor sunt obisnuite si acopera aproape orice reparatie trebuie efectuata pe bicicleta. Calitatea este de top, Park Tool nu mai are nevoie de reclama, orice atelier mecanic isi doreste astfel de scule. Cutia masoara 48x38x22cm, cantareste 14kg si costa 550 de dolari. Cu tot cu scule bineinteles.

Trusa de scule Park Tool EK1 3

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.