Noua gamă de anvelope Surly 0

Surly a anuntat ca opreste productia anvelopei Endomorph, lansand in schimb alte modele noi. Endomorph a fost prima anvelopa pentru fat bike, un adevarat deschizator de drumuri si un simbol printre anvelopele extra-late. Progresele facute de stiinta in ultimul timp au permis la realizarea unor anvelope superioare, cu performante mai bune si greutate mai mica. Anvelopele Surly se impart in doua categorii: cele grase de 3.8” pentru angrenaje normale si cele foarte grase de 4.8” pentru cadre gen Moonlander si angrenaje speciale cu offset.

Surly Larry este urmasul direct al lui Endomorpoh, avand un model similar. Se fabrica in ambele variante, de 3.8” si Big Fat Larry de 4.7”. Larry ofera o aderenta mai buna, in special pe laterale, putand fi folosit in conditii mai dure.

Noua gamă de anvelope Surly 1

Surly Nate este o anvelopa pentru aplicatii extreme, cu crampoane mari si agresive. Sa fabrica doar in latimea de 3.8” si este foarte util pe noroi gros, teren alunecos si urcari grele.

Noua gamă de anvelope Surly 2

Surly Bud si Surly Lou vin cu o latime de 4.8” si se folosesc impreuna, Bud pe fata si Lou pe spate. Cu crampoane inalte de 7mm si o latime nemaipomenita, aceste anvelope fac fata oricarui tip de teren, oferind o tractiune incredibila si un control foarte bun.

Noua gamă de anvelope Surly 3

Noua gamă de anvelope Surly 4

Surly Knard este o anvelopa cu crampoane mici si dese si o latime de 3.8”. Modelul crampoanelor ajuta la obtinerea unor viteze sporite fara a sacrifica aderenta si manevrabilitatea.

Noua gamă de anvelope Surly 5

Surly Black Floyd este o noutate in domeniu, deoarece neavand crampoane nu este indicat utilizarii pe offroad. In schimb este potrivit pentru plimbari pe plaja, chiar parcuri si oras, latimea sa de 3.8” facandu-l ideal pentru nisip.

Noua gamă de anvelope Surly 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.