Ultra-Ever Dry - substanta hidrofobică şi oleofobică1

Cred ca foarte multa lume a  vazut deja clipul in care se face reclama substantei Ultra-Ever Dry. Deoarece este un produs foarte interesant am cautat mai multe informatii despre el.

Producatorul afirma ca e un produs hidrofobic si oleofobic, adica tine la distant apa si uleiul. Creat cu ajutorul nanotehnologiei, Ultra-Ever Dry este un lichid care adera pe orice suprafata impiedicand apa si uleiul sa mai contamineze respective suprafata. Mai mult de atat, se constituie intr-o bariera impenetrabila si impotriva altor substante precum noroi, beton, var, vopsea, motorina.

Ultra-Ever Dry - substanta hidrofobică şi oleofobică2

Substanta protejeaza orice suprafata de apa, coroziune, inghetare, contaminare. Prelungeste viata si durata de functionare a obiectelor si dispozitivelor, le face foarte usor de curatat si intretinut. Rezista eficient la temperaturi intre -35°C si +150°C, pe suprafetele nesupuse frecarii persista ani intregi si se aplica foarte usor. Aplicarea se face in doua straturi diferite , deoarece substanta minune se formeaza de fapt din doua substante ce se livreaza in ambalaje separate. Cele doua componente se pulverizeaza separat, intai stratul de baza apoi stratul superior. Pentru uscarea stratului de baza e nevoie de 20-30 de minute, iar pentru stratul superior 5-10 minute. Un flacon de 1litru poate acoperi o suprafata de aproximativ 4m².

Ultra-Ever Dry - substanta hidrofobică şi oleofobică3

Ultra-Ever Dry se poate folosi in aproape orice domeniu. Pentru haine, incaltaminte si echipament de protectie, scule si unelte, fatade si acoperisuri, masini si motoare. Pentru biciclete ar fi o adevarata minune, aproape toate componentele pot fi tratate, in afara de piesele implicate in franare. Anvelopele nu s-ar uda si nu s-ar incarca cu noroi si ar avea aderenta crescuta pe orice suprafata. Cadrul si celelalte piese ar ramane mereu curate si uscate, ferite de rugina si coroziune. Cel mai mult ar beneficia insa lantul si angrenajele, care dupa o tratare cu Ultra-Ever Dry ar deveni imune la contaminarea cu noroi, apa si mizerie, ruland silentios si eficient si nemaiavand nevoie de alte uleiuri speciale.

Ultra-Ever Dry - substanta hidrofobică şi oleofobică4

Singurul minus ar fi culoarea substantei, care este de un alb translucid ce ar acoperi partial culorile originale ale obiectelor pe care este aplicata. Referitor la aceasta producatorii au declarat ca lucreaza la o formula complet transparenta. Momentan sunt disponibile la comanda si alte culori. Pretul pentru doua flacoane de un litru este de circa 160 de dolari, iar doua butoie de 210 litri fiecare costa impreuna 27.000 de dolari.

Ultra-Ever Dry - substanta hidrofobică şi oleofobică5

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.