Firecrest 650

Noul set de roți Zipp 404 650c Firecrest Carbon Clincher oferă sportivilor mai scunzi o aerodinamică, stabilitate și durabilitate superioară, plus o potrivire mai bună între înălțimea rutierului și bicicletă. Pentru mult timp cicliștii mai scunzi, din cauza opțiunilor limitate, au fost nevoiți să se antreneze și să participe în curse cu roți standard 700c, pierzând avantajul folosirii unei biciclete adaptate complet pentru înălțimea lor.

Firecrest 650 rim

Acum, odată cu lansarea noilor roți din gama revoluționară Firecrest, aceste zile au trecut. Setul 404 650c Firecrest Carbon Clincher se află în fruntea noului concept de compatibilitate a roților cu înălțimea, permițând cicliștilor mai scunzi să obțină o potrivire optimă cu un set de roți din carbon de clasă. 

Firecrest 650 hub

Noile roți oferă toate beneficiile pe care le oferă varianta 700c. Janta de 58mm adâncime este una clasică și a ajutat mulți sportivi să obțină victorii în competiții de triatlon, contratimp sau pe șosea. De asemenea, roțile prezintă două dintre cele mai importante inovații Zipp – forma jantei Firecrest și tehnologia Carbon Clincher.

Firecrest 650 rim 2

Specificații complete:

Material: Jante din carbon, carcasă butuc din aluminiu, spițe din oțel

Preț: Roata față 1138€, roata spate 1387€  (compatibile cu Shimano/SRAM/Campagnolo)

Greutate: 670g/795g (față/spate)

Compatibilitate: 10/11 viteze

Lățimea maximă a jantei: 26.53mm

Adâncimea jantei: 58mm

Număr spițe: 16 față, 20spate

Disponibile din luna martie

 

 

2 COMMENTS

  1. Al naibii sa fiu daca am inteles ceva din articol. Inteleg ca rotile de 700c ar putea fi prea mari pentru ciclistii scunzi, dar in nici un fel nu e explicat rotile astea noi ce anume fac de sunt mai potrivite – sunt cumva mai mici? Sunt de 27″ pe biciclete cu cadru de 28″? Sau sunt roti din ulei de sarpe cu adaos aerodinamic cuantic al patratului vitezei luminii in cub si stabilizatoare de flux capacitor retrofit pe jante cu fisiune inversata la poli?

  2. @ContentNazi, da, rotile 650c sunt mai mici decat cele de 700c. Asta ar insemna ca ar fi mai usor de pedalat dar diferenta nu e mare. la nivel profesionist poate ca diferenta e vizibila, unde conteaza cateva secunde.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.