Indicator - manşoane cu leduri integrate 1O noua inventive interesanta si utila este creatia celor de la Quirky, numita Indicator. Gandita pentru ciclismul urban, Indicator consta intr-o pereche de mansoane cu leduri si baterii integrate.

Indicator - manşoane cu leduri integrate 2

 Mansoanele au in capat un set de leduri foarte luminoase ce functioneaza ca un minifar sau ca o semnalizare. Actionarea ledurilor se face prin apasarea unui buton incorporat in manson. Acest buton este situat in capatul dinspre interior al mansonului putand fi atins usor cu degetul mare. Printr-o apasare scurta se actioneaza faza intermitenta, folosita ca si semnalizare, iar printr-o apasare prelunga se actioneaza faza continua. Ledul are o lentila transparenta ce ofera vizibilitate atat in fata, cat si pe lateral si din spate.

Indicator - manşoane cu leduri integrate 3

 Indicator functioneaza cu baterii AA, cate una pentru fiecare led, ceea ce asigura o perioada foarte lunga de viata. Bateriile se introduc in ghidon odata cu capatul exterior al mansonului, care are si o cheie speciala antifurt. Faptul ca ofera un mod de semnalizare asemanator autovehicolelor fac aceste lumini foarte utile biciclistilor urbani. Capatul mansonului este din aluminiu anodizat, iar corpul este din cauciuc moale si aderent. Ledurile vin in doua culori, alb si galben, iar mansoanele doar in negru. Dimensiunea lor este de 152mm lungime si 32mm grosime.

Indicator - manşoane cu leduri integrate 4

2 COMMENTS

  1. Si mie imi place ideea avind in vedere ca in afara de un ochi de pisica nu mai am nimic in plus.
    Sper sa nu fie si un pret pe masura.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.