RedWind 50XLR

Chiar dacă sezonul de ciclocros se apropie de sfârșit, cei de la Fulcrum tocmai au lansat o linie nouă de roți pentru ciclocros. CX Collection cuprinde 4 seturi de roți bazate pe designul roților deja existente de la Fulcrum, dar cu o construcție mai rezistentă pentru a face față condițiilor din ciclocros.

Fiecare set din această linie folosește același design Double Gasket al butucului, cu un înveliș dublu care protejează mai bine rulmenții de apă și noroi. Au reușit să facă această modificare fără a crește cu mult greutatea roților.

Linia CX include modelele Red Wind XLR CX, Racing 5 CX, Racing 7 CX și Racing Quattro CX. Versiunile CX costă cu aproximativ 11 euro mai mult față de variantele normale după care au fost fabricate.

RedWind_50XLR_TqPos_CX_775

Setul Red Wind XLR CX (1420€) este cel mai ușor cu o greutate de 1610g. Roțile au jante și suprafață de frânare din aluminiu. Spițele au nipluri de tip self-locking, iar butucii au corp din aluminiu.

Rac7_CX_pos_775

Roțile Racing Quattro CX au un preț de 360€. Au jante de 35mm din aluminiu și cântăresc 1725g.

Rac5_CX_ant_775

Racing 5 CX (267€) și Racing 7 CX (210€) cântăresc 1760g, respectiv 1895g. Roțile Racing 5 sunt compatibile cu cauciucuri de 35mm.

sursa: road.cc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.