Bianchi Infinito Athena - full bike

Cu un head tube ceva mai înalt şi o distanţă între roţi mai mare decât la modelul Oltre XR, Infinito este o bicicletă ce ar trebui să fie confortabilă şi stabilă în turele mai lungi. Nu este o bicicletă sportivă ci una de anduranţă, concepută pentru cursele de amatori. 

Bianchi Infinito Athena - UCI sticker

Cu toate acestea, Infinito are şi caracteristici specifice unei biciclete pentru curse. În timpul Turului Italiei din 2009, anul în care a fost lansată bicicleta, Robbie Hunter (pe atunci la Barloworld) a ales să pedaleze pe un model Infinito, alegere ce nu l-a tras în jos. Este un cadru certificat de UCI, existând chiar şi un sticker pe cadru care confrimă asta.

Bianchi Infinito Athena - cable routing_0

Bicicletele pentru curse sunt în general caracterizate prin înălţimea head tube-ului. La modelul Infinito de 55cm, head tube-ul are 17cm, înălţime ce se situează undeva între înălţimea întâlnită la biciclete pentru curse (15cm) şi cea de la biciclete oferite publicului larg (19-20cm).

Bianchi Infinito Athena - transmission

Cadrul are puţin peste 1kg – 1080g. În comparaţie cu alte biciclete recent apărute, Infinito este frumos proporţionată. Tuburile de diametre mici oferă bicicletei un aspect elegant şi clasic.

Bianchi oferă mai multe variante ale acestui model. Cea cu echipare  Campagnolo Athena 11 are un preţ de 3310 euro. Roţile sunt  Fulcrum Racing Quattro cu anvelope Hutchinson. Pipa din carbon este un model Team Issue, iar tija de şa SL-K susţine şaua Fizik Aliante Delta. Greutatea totală a bicicletei este de 7.68kg.

Bianchi Infinito Athena - brake and tyre_0

Bianchi Infinito Athena - seatpost

Bianchi Infinito Athena - front hub

 

 

 

sursa: road.cc

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.