Cremele pentru bazon1

Toti ciclistii seriosi folosesc in competitii si antrenamente pantaloni cu bazon. Despre acestia am scris intr-un articol anterior, acum voi face o scurta prezentare cremelor pentru bazon.

Cremele pentru bazon2Sunt putini ciclistii ce au auzit de acest produs si inca si mai putini cei ce il folosesc. La noi in tara inca nu i s-a facut reclama cuvenita si rareori se poate gasi in magazine. Crema pentru bazon creeaza o bariera protectoare intre pantaloni si piele, ce diminueaza sau chiar elimina frecarea si iritatiile. Bineinteles pantalonii cu bazon trebuie luati direct peste piele, fara chiloti sau boxeri. Exista multe tipuri de creme, dar toate au acelasi rol, de a proteja pielea si a mari confortul. Formulele mai avansate contin si substante antibacteriene, odorizante si calmante.

Crema pentru bazon este utila in mod special cilistilor ce pedaleaza foarte mult, la maratoane lungi si antrenamente intensive. Cei cu pielea sensibila se pot bucura de asemeni de o imbunatatire a confortului, reducere a durerilor si pot petrece mai mult timp in şa. In plus crema mareste durata de viata a bazonului, pastrandu-l mai mult timp moale si catifelat.

Preturile nu sunt mari, iar un flacon tine foarte mult. Un exemplu este Chamois Creme de la Chapeau!, care costa 12 lire pentru un tub de 200ml.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.