Fuji Sportif 1.3 - full bike_0

La un preţ de 800€, Fuji Sportif 1.3 este o bicicletă pentru iubitorii plimbărilor cu bicicleta, având un cadru din aluminiu şi o geometrie relaxată ce conferă confort în turele mai lungi. Linia Sportif, din care face parte şi modelul 1.3, cuprinde 4 biciclete, acesta fiind al 2-lea model ca preţ.

Fuji Sportif 1.3 - rear brake

Fuji este unul dintre cei mai vechi producători de biciclete, compania fiind înfiinţată în 1899 şi ajungând 20 de ani mai târziu cel mai popular producător din Japonia.

Fuji Sportif 1.3 - transmission

Varianta L/XL are un seat tube de 58cm, un top tube de 59cm şi un head tube de 22.5cm. Lungimea pipei este proporţională cu mărimea cadrului, având 12cm. Braţele angrenajului sunt şi ele mai lungi – 175mm.

Fuji Sportif 1.3 - fork

Bicicleta este echipată cu Shimano Sora, o alegere populară pentru bicicletele cu acest preţ. Deraiorul spate a fost upgradat la un model Tiagra, în timp ce angrenajul este marcă proprie Fuji din aliaj cu 50/34 dinţi. Caseta de pinioane este cu 9 viteze şi 11/32 dinţi. 

Fuji Sportif 1.3 - stem

Oval, un brand mai puţin vizibil în ultimii ani, furnizeză ghidonul, pipa, tija de şa şi şaua. Greutatea bicicletei este de aproximativ 10kg deci nu este un model tocmai uşor, însă aceasta este o problemă cunoscută pentru bicicletele cu acest preţ. Există o concurenţă destul de mare la acest nivel cu Specialized Secteur, Trek 1.2, Cannondale Synapse şi Scott Speedster care au preţuri similare.

Fuji Sportif 1.3 - bars

 

 

 

 

sursa: road.cc

1 COMMENT

  1. Chiar ma intrebam cand veti face un reportaj si despre biciclete mai low-cost, nu doar despre cele de top. Multumesc si felicitari!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.