Retrofitz transformă papucii de mers în papuci de ciclism1

Retrofitz e o noua firma ce a lansat un sistem de adaptoare ce permite montarea placuţelor pentru pedale pe orice incaltaminte. Acest kit vine in ajutorul celor ce vor sa-si transforme papucii  de mers, in papuci pentru ciclism.

Retrofitz transformă papucii de mers în papuci de ciclism2

Kitul este simplu de montat si contine putine piese. Este compus din doua placi de plastic dur ce se monteaza pe talpa papucilor. Pentru asta talpa trebuie decupata exact pentru a se potrivi cu partea centrala a placii. Marginile placii raman in interior si se fixeaza de talpa cu 4 suruburi inoxidable. Pe exteriorul adaptorului se mai monteaza cate doua bucatele de cauciuc, cu rol de protectie a placutelor. Sunt compatibile doar cu pedalele pentru MTB de la Shimano, Time, Crank Brothers, Ritchey si Speedplay.

Retrofitz transformă papucii de mers în papuci de ciclism3

Adaptoarele se pot cumpara separat cu 50 de dolari setul, sau se pot cumpara papuci cu adaptoarele gata montate.

Retrofitz transformă papucii de mers în papuci de ciclism4

1 COMMENT

  1. Oare SIDI și Nortwave ce zic?
    Că ăștia ce poartă firmele din pozele de mai sus, alături de o pereche de blugi și cămașă nu îi văd să-și pună SPD-uri, Crank-uri, etc.
    Cei de „profil” nu vor da bani pe o pereche de papuci la fel de scumpă precum cele de profil, unde mai pus și costul chitului;
    În afara de faptul că vei fi puțin incomodat în stare de repaos, la pedalat talpa moale te va face să vrei să-ți schimbi poziția piciorului sau orice alte chestii….
    Eu i-aș vedea utilitatea doar în momentul în care vrei să treci de la pedale la SPD-uri și ai o pereche de papuci uzați, dar vrei să vezi dacă te-ai putea acomoda cu stilul de mers, dar tot vei aunge la încălțăminte de profil.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.