Cervelo S5VWD

Cervélo S5VWD este bicicleta aero de top a companiei canadiene, iar bicicleta pe care o prezentăm aparţine lui Robbie Hunter de la Garmin-Sharp.

Modelul S5 a fost lansat înaintea Turului Franţei din 2011 în 3 variante: S5, S5 Team şi modelul de top S5VWD. Numele S5 provine de la cele 5 caracteristici aerodinamice cheie pe care le are cadrul: seatstay-urile care ascund frâna din spate, forma down tube-ului care este aplatizat, poziţia mai joasă a down tube-ului foarte aproape de roata din faţă, forma aerodinamică a bottom bracket-ului şi tija de şa care este şi ea mai aerodinamică. 

Cervelo S5VWD Hunter

Hunter e ultimul om din trena lui Tyler Farrar în sprinturi. La fel ca şi americanul, Robbie Hunter are o singură victorie de etapă în Turul Franţei, obţinută în 2007 când devenea primul sud-african care câştiga o etapă în Marea Buclă.

Cervelo S5VWD furca

Furca Cervélo FK26 UL este frumos integrată cu head tube-ul, în timp ce down tube-ul se află la numai câţiva milimetri de cauciucul roţii. Roţile sunt Mavic Cosmic Carbone 80, iar frânele sunt în mod surprinzător pentru o bicicletă de World Tour de la Shimano Ultegra.

Cervelo S5VWD angrenaj

Spre deosebire de majoritatea echipelor care sunt sponsorizate de producătorii de componente, cei de la Garmin-Sharp preferă să îşi achiziţioneze singuri piesele, lucru ce le permite să amestece mai multe branduri pe aceeaşi bicicletă. Hunter foloseşte un angrenaj Rotor Q-Rings şi pedale de la brandul spaniol 3D+.

Cervelo S5VWD pinioane

Hunter preferă groupset-ul Shimano Ultegra Di2 până când va apărea noul Shimano Dura-Ace Di2 cu 11 viteze.

Cervelo S5VWD ghidon

Toţi rutierii de la Garmin-Sharp folosesc computere Garmin, bicicleta lui Robbie Hunter având modelul Edge 500.

Cervelo S5VWD sa

Majoritatea bicicletelor au şei Fizik, însă Hunter utilizează un model Bontrager Paradigm RXXXL.

sursa: roadcyclinguk.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.