spring is in the air11

SHIMANO lansează o nouă campanie – “SPRING IS IN THE AIR”.

Prin această campanie SHIMANO vrea să promoveze importanța servisării bicicletelor cu piese SHIMANO originale.
Campania se concentrează pe componentele consumabile de pe biciclete și premiază utilizatorii de biciclete care vor face service-ul înainte de începutul sezonului.

Prietenii bicicletelor pot vizita acum dealerul de biciclete pentru a beneficia de oferte speciale de service. În plus vor primi cadou un ulei SHIMANO pe care îl pot folosi la ungerea transmisiei bicicletei. Pe eticheta uleiului vor găsi un cod cu care se pot înscrie într-un concurs cu premii oferite de SHIMANO.
Componentele consumabile sunt acele componente și piese de schimb care necesită înlocuire după o anumită perioadă de utilizare, ca de exemplu lanțul, pinioanele, butucul pedalier, foile pedaliere, cablurile, saboții și plăcuțele de frână etc. Înlocuind aceste piese cu componente SHIMANO originale obțineți maximum de performanțe de la bicicleta dumneavoastră și beneficiați de siguranța oferită de standardele înalte de calitate.

Data limită pentru înscrierea în concurs este 20 martie 2013 și numărul de coduri este limitat. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați cel mai apropiat dealer participant la campanie și site-ul oficial al campaniei www.shimano-originalparts.com.

Lista cu dealerii care participă la campanie ii gasiti daca vizitați site-ul Rom-Eurotrade.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.