Noi produse de la Finish Line1

Binecunoscuta firma Finish Line a lansat de curand doua noi produse interesante pentru biciclete. Noii veniti sunt un spray pentru suspensii si o substanta pentru deblocare.

Noi produse de la Finish Line2Chill Zone este o substanta foarte puternica ce are rolul de a debloca piulitele si suruburile intepenite. Substanta lucreaza prin inghetarea zonei pe care este aplicata, ceea ce duce la contractarea pieselor si deblocarea lor. Agentul refrigerant creeza rapid o temperatura de -45°C, provocand contractarea pieselor, in timp ce un ulei penetrant desavarseste actiunea. Este extrem de folositoare pentru restaurarea bicicletelor vechi si a celor necuratate de mult timp. Lanturi ruginite, tije intepenite, angrenaje blocate, toate isi revin rapid si pot fi demontate, restaurate si refolosite. Piesele se pulverizeaza 10-20 de secunde, se lasa substanta sa actioneze 60-90 de secunde, apoi se demonteaza. Chill Zone se ambaleaza in spray-uri de 180ml la pretul de 10 dolari si in spray-uri de 360ml la 13 dolari

Max Suspension este o substanta dedicata intretinerii si gresarii suspensiilor. Uleiurile speciale si substantele de curatare din Max Suspension ajuta telescoapele sa se miste lin si usor. Murdaria, praful si umezeala sunt indepartate, iar forta de frecare este mult diminuata. In plus ajuta garniturile sa reziste mai mult si elimina zgomotele datorate frecarii. Se poate folosi pe orice tip si model de suspensie. Un spray de 360ml costa 10 dolari.

Noi produse de la Finish Line3

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.