T-A 2013 TTT Omega Pharma-Quick Step

Tirreno-Adriatico a plecat la drum cu o etapă de contratimp pe echipe care a revenit formaţiei Omega Pharma-Quick Step, Mark Cavendish devenid primul purtător al tricoului de lider. Rutierii echipei belgiene au parcurs cei 16,9 km de la San Vincenzo la Donoratico în 19 minute şi 24 secunde, cu 11 secunde mai rapid decât cicliştii de la Movistar şi 16 secunde mai repede decât cei de la BMC.

Media orară a componenţilor echipei Omega Pharma-Quick Step a fost de 52.286 km/h, la care cu siguranţă Campionul Mondial la contratimp Tony Martin a adus un aport important.

Dintre favoriţii competiţiei, Cadel Evans pleacă în avantaj în ”cursa dintre cele două mări”, echipa sa BMC ocupând locul trei.

Chris Froome împreună cu echipa sa, Sky, are o întârziere de 25 secunde, în timp ce Alberto Contador a cumulat 32 secunde distanţă de lider, după ce formaţia sa s-a clasat pe locul 8. Joaquim Rodriguez este la alte 12 secunde mai jos, echipa sa Katusha încheind etapa cu al 13-lea timp, 20 minute şi 8 secunde.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.