Nutter - un multitool ingenios1

Nutter este o unealta multifunctionala cu un design deosebit, aspect retro si calitate superioara. Are 12 functii care pot ajuta orice ciclist sa-si repare si regleze bicicleta pe teren.

Nutter - un multitool ingenios2

Spre deosebire de alte multitool-uri ce au toate biturile atasate de un suport, Nutter este compus din bituri separate. Unealta principala are pe laterala un locas hexagonal unde se potrivesc biturile. Locasul este magnetic pentru o atasare solida, iar manerul lung creeaza o buna parghie de actionare. Capurile de surubelnita incluse in trusa sunt inbusurile de 3, 4, 5, 6 si 8mm, torx T25, in cruce si drept. In plus este si un prelungitor ce permite biturilor sa ajunga la suruburile mai ascunse. Toate aceste bituri sunt construite din aliaj rezistent de otel cu crom si vanadiu. Montarea si domontarea lor este foarte rapida si facila, fiind mai usor de folosit decat un multitool clasic.

Nutter - un multitool ingenios3

Corpul principal al sculei este construit din otel inoxidabil si mai rezerva cateva surprize. Intr-un capat are un locas hexagonal de 15mm, foarte util pentru cei ce nu folosesc ax QR. Cheia de 15mm este foarte rar gasita in multitool-uri si va fi cu siguranta apreciata de adeptii bicicletelor SingleSpeed, FixedGear sau cu GearHub. Calalalt capat este ascutit, aplatizat si invelit in plastic, pentru a fi folosit ca si levier pentru anvelope. Pe corp se mai gaseste decupat si un locas folosit ca si cheie pentru nipluri si o surpriza placuta pentru multi ciclisti – un desfacator de sticle!

Nutter - un multitool ingenios4

Toate aceste piese vin ambalate intr-o borseta cu aspect retro formata din piele si cu buzunare decupate din camere reciclate. Biturile stau individual in micile buzunare din interior, fara sa existe riscul pierderii lor si fara sa faca zgomote. Borseta are doua cureluse, putand fi atasata de şa, top tube sau ghidon. De asemeni este suficient de mica pentru a incapea in buzunarul tricoului sau in camelbak.

Nutter - un multitool ingenios5

Greutatea uneltelor este de 100 de grame, iar impreuna cu borseta cantaresc 185 de grame. Productia in serie inca nu a inceput, dar producatorii ne asigura ca Nutter va fi disponibil foarte curand la un pret de aproximativ 35 lire sterline.

Nutter - un multitool ingenios6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.