TransFat de la Carver - Full suspension, titan si Rohloff 1

Noua bicicleta a celor de la Carver este o creatie uimitoare. Denumita Trans-Fat, aceasta bicicleta a fost realizata la comanda pentru un client pretentios si va fi produsa in serie limitata.

TransFat de la Carver - Full suspension, titan si Rohloff 2

Cadrul Trans-Fat este realizat din titan gradul 3/2.5 folosit in industria aeronautica.  In furca spate poate incapea o anvelopa de 5 inch, iar cursa suspensiei este de 4 inch. Parghiile suspensiei se invart pe 8 pivoti cu rulmenti capsulati. Cadrul cantareste 2,6kg fara shock, are BB shell de 100mm, tija de sa de 31,6mm si down tube oval de 44mm. Include 3 seturi de gauri pentru suporturi de bidon, urechi pentru portbagaje si aripi si ghidaje pentru camasi neintrerupte pentru frane si schimbatoare.  Aceasta varianata are dropout-urile departate la 135mm si adaptate pentru un butuc Rohloff, dar la comanda se fac si cadre pentru butuci de 170mm.

TransFat de la Carver - Full suspension, titan si Rohloff 3

Bicicleta originala a fost dotata cu o furca Risse Racing Trixxxy cu gat de 1.1/8” iar suspensia spate este asigurata de un shock X-Fusion O2 cu lockout pe ghidon. La comanda se construiesc si cadre cu gat conic de 1.1/8”-1.1/2”, 44-56mm sau de 49mm pentru furca Lefty. Butucul Rohloff are 14 viteze integrate si se poate monta pe acest cadru doar cu ajutorul unui intinzator de lant.

TransFat de la Carver - Full suspension, titan si Rohloff 4

Cadrul Trans-Fat costa impreuna cu shock-ul 3000 de dolari, iar butucul Rohloff mai adauga 1000! Adunand si furca, rotile si celelalte componente se ajunge la o suma greu de imaginat in lumea ciclista.

TransFat de la Carver - Full suspension, titan si Rohloff 5

TransFat de la Carver - Full suspension, titan si Rohloff 6

TransFat de la Carver - Full suspension, titan si Rohloff 7

1 COMMENT

  1. Suma GREU DE IMAGINAT?
    20.000 DE EURO?

    Am si eu o intrebare catre cei care publica articolele de genul asta: citi oameni isi permit asemenea biciclete?
    Cind o sa avem si noi articole despre biciclete de 600 euro si un raport bun calitate/cost la suma mai sus amintita?

    PS Sper sa nu dam in sindromul Dorobaniti.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.