Aeroad_CF_Team_Purito_schwarz

Rutierul celor de la Katusha, Joaquim Rodriguez a terminat anul 2012 pe primul loc în clasamentul World Tour, iar pentru a celebra acest lucru cei de la Canyon au făcut pentru spaniol o bicicletă cu un design special, pe care Rodriguez o folosește zilele acestea în Turul Cataluniei.

Aeroad CF_Purito_2

Există deja o tradiție printre producătorii de biciclete prin care aceștia construiesc modele speciale pentru rutierii de top, biciclete vopsite diferit și care ies în evidență în pluton. Nu este pentru prima dată când Rodriguez primește o astfel de bicicletă, anul trecut pedalând în Turul Italiei pe o bicicletă specială cu detalii roz vopsite pe cadru.

Aeroad CF_Purito_4

Bicicletele folosite de cicliștii de la Katusha sunt negre, însă modelul lui Rodriguez are un cadru alb cu detalii albastre. Există un sticker pe head tube care amintește de victoria din clasamentul World Tour și un altul pe seat tube. Porecla ”Purito” este și ea inscripționată pe cadru.

Aeroad CF_Purito_1

Bicicleta este echipată cu un groupset Shimano Dura-Ace Di2 10 viteze, iar roțile sunt Mavic Cosmic. Ritchey furnizează ghidonul, pipa și celelalte accesorii de control, plus șaua Selle care e montată pe o tijă de șa marcă proprie Canyon. La o înălțime de 1.70m, Rodriguez a ales o pipă de 11cm.

sursa: road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.