Roata disc de la Boyd pentru track si triatlon 1

Boyd Cycles a inceput sa lucreze la acest proiect inca din 2011, iar dupa 2 ani de munca ne putem astepta la un produs foarte bun.

Roata este de forma unui disc cu lateralele drepte si paralele. Partile laterale sunt construite din doua straturi subtiri de carbon intre care s-a injectat doua tipuri de spuma. Spre centru este spuma cu densitate mare pentru rigiditate sporita, iar spre margini s-a folosit o spuma cu densitate mica pentru o rulare rapida. Spuma are rolul de a uni peretii de carbon, ii impiedica sa flexeze si da o rezistenta foarte mare rotii.

Roata disc de la Boyd pentru track si triatlon 2

Roata poate fi folosita atat la triatlon cat si la pista datorita butucului convertibil. Caseta compatibila cu 9, 10 si 11 pinioane se poate demonta foarte rapid si usor cu doua chei inbus de 5mm. In locul casetei se poate monta un ax de 120mm pentru track, toata operatiunea facandu-se in 70 de secunde.

Roata disc de la Boyd pentru track si triatlon 3

Greutatea rotii este de 1200 grame iar pretul este de 1200 dolari. Roata suporta doar anvelope tip baieu, iar la livrare vine impreuna cu un pinion de track de 16 dinti, capace pentru valva, ax de strangere si geanta de transport.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.