RV1 - furca de downhill de la X Fusion 1

RV1 - furca de downhill de la X Fusion 2X Fusion a prezentat prima lor furca de downhill double crown, numita RV1. Furca urmeaza sa fie pusa in vanzare in anul 2014.

Bratele furcii sunt protejate de doua scuturi de carbon, cu un aspect foarte atragator, ce au rolul de a salva furca in cazul unui accident. Scuturile sunt disponibile in doua variante, carbon natur sau cromate si se pot inlocui foarte usor. Pistoanele furcii au diametrul de 36mm iar cursa maxima este de 200mm. Prin intermediul unui buton de reglaj cursa se poate miscora la 180mm pentru trasee mai lejere. Va fi disponibila in doua variante, pentru roti de 26” si pentru 27,5”.

RV1 are reglaje externe pentru compresie, de asemeni un reglaj pentru rebound. Pentru o culisare fara frecare furca beneficiaza de sistemul de garnituri Nvolve. Furca are valve ce permit eliberarea rapida a presiunii din brate. Valvele se pot desface cu un inbus de 2,5mm dar in curand vor fi disponibile si valve automate, ce nu vor necesita scule.

Pe furca se poate monta o protectie de noroi pentru traseele prea noroioase. Roata este fixata cu un ax de 20mm fara quick release, ce ii asigura rigiditate si stabilitate maxima. Greutatea furcii este de 2,8kg cu gatul netaiat iar pretul va fi in jur de 1300 de dolari.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.