Specialized Tarmac - full bike_0

Seria Tarmac curpinde 8 modele, iar acesta este cel mai ieftin dintre ele la un preț de 1400 euro. Cicliștii mai pretențioși ar putea să se uite imediat după câteva upgrade-uri, însă acest model este o modalitate foarte bună de a avea un cadru din carbon de la un producător mare și în același timp la un preț rezonabil.

Specialized Tarmac - top tube from top

Noua construcție a cadrului Tarmac din fibre de carbon oferă o rigiditate cu 19% mai mare decât la modelele S Works. Cei de la Specialized descriu acest model ca fiind ”pregătit pentru curse din punct de vedere al rigidității și vitezei, fără a sacrifica conforul”.

Specialized Tarmac - chainset

Există mai multe biciclete ce au preț asemănător și echipări mai bune, însă în cazul acestui model este vorba de reputația companiei în ceea ce privește performanța. Roțile DT Axis 1.0 (32 de spițe roata spate, 24 roata față) sunt rezonabile ca greutate și sunt acompaniate de cauciucurile Espoir Sport 23mm.

Specialized Tarmac - rear mech

Pipa poate fi ajustată în cazul în care preferi o poziție mai înaltă. Echiparea este Shimano Sora, 9 viteze cu 11/28 dinți pentru pinioane și 52/36 pentru foi. Angrenajul este FSA Gossamer, bottom bracket-ul BB30, iar frânele sunt Axis DC 1.0. Varianta de 56cm are un seat tube de 530mm și un top tube de 565mm. Greutatea totală a bicicletei este de 8.95kg.

Specialized Tarmac - rear brake

sursa: road.cc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.