Ceas cu HRM - Polar RCX3M 1

Ceas cu HRM - Polar RCX3M 2Modelul RCX3M de la Polar este un ceas cu Heart Rate Monitor (HRM) cu functii de baza si utilizare intuitiva, ideal pentru ciclistii amatori.

Principala calitate a acestui ceas este displayul mare si clar cu cifre de peste 2 cm ceea ce-l face usor de folosit pentru orice ciclist. Dupa atasarea pe piept a curelei ce monitorizeaza inima, se ruleaza un program de 5 minute pentru a seta preferintele personale si zonele de antrenament. Apoi se seteaza semnale sonore ce avertizeaza atingerea limitelor.

Doua din modurile de antrenament arata in ce zona de antrenament se afla ciclistul, iar dupa antrenament este afisat un grafic ce indica cat s-a pedalat in zona maxima. Celelalte doua moduri de antrenament arata ritmul cardiac si caloriile consumate in timpul efortului, precum si durata sesiunii de antrenament.

Datele memorate de ceas se pot introduce intr-o aplicatie de pe siteul firmei cu ajutorul unui port USB. Astfel se pot compara performantele mai vechi cu cele actuale sau cu ale altor membri. Ceasul poate memora 11 sesiuni de antrenament.

Ceas cu HRM - Polar RCX3M 3

Alte functii binevenite sunt cadenta pedalarii si viteza cu care ruleaza bicicleta. Ceasul memoreaza separat doua tipuri de roti putand fi folosit pe doua biciclete diferite fara nici o reglare. Toate setarile se fac usor si simplu, RCX3M fiind de un real folos ciclistilor ce vor sa se antreneze inteligent. Si bineinteles arata ora ca orice ceas de mana, putand fi folosit si in timpul liber.

Pretul unui Polar RCX3M este de 185 de lire sterline.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.