Lynskey lansează cinci cadre de titan cu preţ redus 1

Lynskey este un mare producator american de cadre de titan fabricate manual. In mod normal cadrele de titan se invart intre 2000 si 3000 de dolari, unele chiar mai scumpe. Pentru a-si mari numarul de clienti Lynskey a lansat o noua categorie numita Silver Series ce cuprinde cinci modele mai ieftine, doua de sosea, doua de munte si unul de oras. Fiecare cadru costa doar 1099 de dolari americani, sunt fabricate in America din titan gradul 3/2,5 si vor fi putea fi achizitionate din aprilie 2014. Toate cadrele beneficiaza de garantie pe viata.

Peloton este o bicicleta de sosea cu o geometrie mai relaxata pentru cei ce pedaleaza foarte mult. Suporta anvelope late de 28mm, este echipata cu grupul Shimano 105, roti R501 si furca Lynskey din carbon si aluminiu. Pretul bicicletei este de 2199 dolari.

Lynskey lansează cinci cadre de titan cu preţ redus 2

Breakaway este o cursiera cu o geometrie agresiva si cu o distanta mai mica intre roti, destinata competitiilor pe sosea. Are aceeasi echipare si acelasi pret ca si Peloton.

Lynskey lansează cinci cadre de titan cu preţ redus 3

Viale este o bicicleta de oras si excursii fiind dotata si cu portbagaj. Suporta anvelope late de 30mm, are urechiuşe pentru aripi si trei suporturi de bidon. Este echipata tot cu Shimano 105 si roti R501, dar are anvelope Kenda, headset FSA si furca Bontrager Satellite Plus. Pretul bicicletei cu tot cu portbagajul Axiom este de 2359 dolari.

Lynskey lansează cinci cadre de titan cu preţ redus 4

MT650 este o bicicleta de munte cu roti de 27,5”. Este echipata cu Shimano XT 2×10, roti Vuelta, anvelope WTB, headset FSA si furca X-Fusion Velvet RL2 120mm.  Pretul este de 2499 de dolari.

Lynskey lansează cinci cadre de titan cu preţ redus 5

Al doilea MTB este un 29er si se numeste MT29. Are aceeasi echipare exceptand furca Manitou Tower Pro 100mm. Pretul este tot 2499 de dolari.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.