_DSC0430Duminica aceasta a avut loc Etapa Skoda: prima etapă din Campionatul Clujul Pedalează. Evenimentul a fost decalat cu o săptămână datorită condițiilor meteo nefavorabile și s-a desfășurat în Pădurea Hoia, pe un traseu ușor, pentru acomodare după pauza de iarnă.

Chiar dacă temperaturile au fost destul de scăzute pentru această perioadă din an la start s-au aliniat 161 de participanți de toate vârstele. La competiție au participat atât copii pasionați de ciclism cât și cicliști amatori și profesioniști, care nu s-au lăsat descurajați de temperaturile scăzute, iar acestora li s-au alăturat personajele din „Ice Age” care au prins viață datorita firmei Peak Toys, mai ales că vremea a fost prielnică pentru ele.

Atmosfera a fost animată de voluntarii și spectatorii care au venit să îi ajute și încurajeze pe participanți. Organizatorii mulțumesc pe această cale tuturor care au fost alaturi de ei și ii așteptă în număr și mai mare la etapele următoare!

Organizatorii mulțumesc de asemenea partenerilor, sponsorilor, colaboratorilor și partenerilor media: Primaria Cluj-Napoca, Skoda, Compexit Trading, Infinity Trophy, Imprezzio Global, ArtSoft, Napolact, Profinox, Portbagajeauto.ro, Club Moving, Pralina, World Class, Angelli, Shanghai, Serviciul de ajutor Maltez, Efect, Visit Cluj, Maros Bike, Optimustrans Radio Romania Cluj, Zile si Nopti, TVR Cluj, Freerider.ro, Szabadsag, Ciclism.ro, Insport.ro, Sportplanner.ro,

Următorul eveniment care vor fi organizat de către Clubul Clujul Pedalează este „Maratonul Făgetului” în data de 28.04.2013. Toate informațiile se pot găsi pe site-ul www.maratonfaget.ro/ și www.clujulpedaleaza.ro.

DSC_4116

DSC_4278

_DSC0653

_DSC0596

 

Foto credit: Imprezzio Global

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.