Cheie aurită de la Park Tool la aniversarea a 50 de ani 1

Cheie aurită de la Park Tool la aniversarea a 50 de ani 2Binecunoscuta firma producatoare de scule si unelte sarbatoreste anul acesta 50 de ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie Park Tool a lansat cateva obiecte aniversare.

Printre cele mai folosite scule se numara cheia cu triplu inbus AWS-1. Este in forma de stea si contine inbusuri de 4mm de 5 si de 6. Este o unealta foarte usor de folosit, se aseaza bine in palma si poate exercita forte mari. Varianta aniversara se numeste AWS-50, are corpul din aluminiu, nu din plastic, iar inbusurile sunt din otel calit de duritate industriala. Aluminiul este anodizat in albastrul firmei, iar hexagoanele sunt poleite cu aur.

Park Tool a mai lansat tricouri, cani si pahare cu aceasta ocazie speciala. Cheia AWS-50 costa 32,95 dolari si se poate comanda de pe site-ul firmei.

1 COMMENT

  1. Daca otelul folosit la imbusul asta cu 3 capete diferite este de aceiasi calitate cu cel din setul de 8 imbusuri in forma de ”T” pe care-l am de aproape 4 ani de zile si este tot de la Park Tool, este pe viata!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.