Crank Brothers lansează pedalele Mallet DH 1

Noile pedale de downhill de la CB vin cu multe imbunatatiri fata de variantele anterioare, imbunatatiri ce cuprind o platforma mai lata, ax mai lung, aderenta mai buna si imunitate la noroi.

Crank Brothers a creat aceste pedale pentru a multumi toti pasionatii de downhill. Platformele sunt mai generoase, dar au marginile mai subtiri, ce la micsoreaza greutatea si reduce riscul infundarii cu noroi. Aderenta a fost crescuta dotarita celor opt pini infiletati in marginile platformei. Pinii sunt reglabili si inlocuibili, iar platforma este prelucrata cu mare precizie din aluminiu. Pentru o mai mare stabilitate si pentru a indeparta piciorul de bratele angrenajului, axul pedalei a fost lungit cu 5mm, rezultand o crestere de 10mm a Factorului Q. Axul fabricat din otel calit aliat cu crom si molibden este acum cu 50% mai rezistent.

Crank Brothers lansează pedalele Mallet DH 2

Mallet DH se invarte pe doi rulmenti, unul cu role in partea interioara si unul cu bile in partea exterioara. Garniturile rulmentilor au fost imbunatatite marind-se rezistenta lor la apa si mizerie. Arcurile sunt din otel seria 300 iar placutele sunt model premium din broz. Greutatea unui set de pedale este de 479 de grame, iar pretul este in jur de 140 de euro. Crank Brothers ofera o garantie de 5 ani pentru Mallet DH.

Crank Brothers lansează pedalele Mallet DH 3

Aceste pedale au fost construite in colaborare cu unii dintre cei mai buni ciclisti de DH printre care si Bryn Atkinson, Danny Hart, Tracey Hannah, Duncan Riffle, Emmeline Ragot, Fabien Cousinié, Greg Minnaar, Steve Peat, Andrew Neethling, Mick Hannah, Myriam Nicole, Steve Smith, Damien Spagnolo, Justin Leov.

2 COMMENTS

  1. Citat: “Arcurile sunt din otel seria 300 iar placutele sunt model premium din broz. ”
    3 probleme intr-o singura propozitie: lipseste virgula inainte de iar, n-ul din broNz si dubiosenia de otel seria 300 de care parca ar sti cineva ce este, dar e folosit in context de parca toti ar sti deja.

    Si ca sa sune mai putin a traducere dintr-un material de marketing ieftin poti sa sari peste bucati care suna excelent si nu inseamna nimic, gen “platforma este prelucrata cu mare precizie din aluminiu”. Daca era o piesa pentru rachete cosmice poate era interesanta precizia, pentru o pedala … hmmm. Ce precizie e necesara pentru o pedala, micronul sau Armstrong-ul?

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.