Nicolai lansează Helius TB 130mm 1

Germanii de la Nicolai au lansat un nou cadru pentru trail, numit Helius TB. Cadrul beneficiaza de o suspensie de 130mm si o geometrie ce ii permite sa fie la fel de bun si pe urcari si pe coborari.

Producatorii au declarat ca Helius TB are aceleasi performante pe coborari ca ale unei biciclete cu o cursa de 150mm, iar pe urcari e agil ca o capra neagra. Se remarca pivotul anterior al shock-ului situat la jumatatea toptube-ului si dropout-urile solide – un simbol al firmei Nicolai. Stay-urile rectangulare si sudurile desavarsite sunt de asemeni o marca afirmei germane. Geometria deosebita cu un seat angle de 73,5° si un head angle de 67,5°, e responsabila de manevrabilitatea excelenta a bicicletei. Cadrul are headtube-ul conic, cu dimensiunile 44/56mm, iar dropout-urile suporta butuc de 135x12mm thru axle.

Nicolai lansează Helius TB 130mm 2

Pentru a pune cadrul in valoare e nevoie de o furca cu o cursa de 130mm. Cadrul fara shock cantareste 2,6kg si este anodizat in negru cu auriu. Pretul unui cadru gol este de 2000 de euro, iar cu un shock Rockshox Monarch RT3 ajunge la 2400 de euro. Nicolai ofera 5 ani garantie pentru Helius TB.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.