Bianchi Infinito CV3

Italienii de la Bianchi au lansat o nouă versiune a modelului de anduranţă Infinito ce e fabricat printr-o tehnologie ce are menirea de a reduce efortul depus de musculatură şi de a creşte controlul asupra bicicletei.

Closeup 3

Vestea cea mai importantă este că Infinito CV a fost construită cu ajutorul CounterVail Vibration Cancelling Composite Technology – o tehnologie de care doar cei de la Bianchi dispun dintre companiile constructoare de biciclete şi care are scopul de a amortiza vibraţiile.

Bianchi Infinito CV 303

Acest model a fost construit pentru a fi rapid şi confortabil pe distanţele lungi, iar cei de la Vacansoleil îl folosesc anul acesta în clasicele pe pavate. Cei de la Bianchi spun că principalele avantaje ale utilizării tehnologiei CounterVail sunt: reducerea oboselii musculare şi creşterea economiilor de energie, îmbunătăţirea controlului asupra bicicletei, creşterea rigidităţii. 

Bianchi Infinito CV 311

CounterVail aduce puţine grame în plus la greutatea totală a bicicletei. Cadrul pentru mărimea 55 are o greutate de 950g confrom celor de la Bianchi. Noua furcă de carbon cântăreşte sub 400g. Infinito CV vine cu un bottom bracket BB30 supradimensionat şi posibilităţi de echipare atât mecanice cât şi electronice. 

Bianchi Infinito 601

Infinito CV se încadrează în linia C2C, ceea ce înseamnă că este proiectată pentru a fi rapidă şi uşoară, însă cu o geometrie ce nu este la fel de agresivă precum modelele Oltre. De exemplu, varianta de 57cm are un top tube de 56cm şi un head tube de 18.5cm. 8 mărimi vor fi disponibile, de la 47 la 63cm.

Modelul va putea fi achiziţionat începând cu luna iunie.

Bianchi Infinito 603

Bianchi Infinito CV 310

Closeup 2

sursa: road.cc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.