FizikShoesBoxTwo-620x465

Aceşti pantofi sunt ceva mai uşori decât predecesorii săi R1, o pereche mărimea 44 având o greutate de 595g. R3 sunt şi mai ieftini decât R1, cu un preţ de 260€ pentru o pereche.

FizikShoeToe-620x465

Cei de la Fizik au făcut modificări asupra tălpii din carbon şi susţin că noua formă se va potrivi cu mai multe tipuri de picioare. Pielea moale de cangur se simte excelent şi duce la o formă bună şi confortabilă când introduci piciorul în pantof. Părţile laterale sunt făcute în mare parte din plasă, ceea ce înseamnă o aerisire foarte bună pentru picioare, mai ales când te afli pe o căţărare în plină vară.

FizikShoeBcukle-620x465

Curelele sunt fabricate din acelaşi material dur din care sunt făcute pânzele ambarcaţiunilor cu vele. Cele 2 perechi inferioare au sistemul deprindere Velcro şi sunt prevăzute cu dinţi din polimer care se îmbină atunci când cureua este închisă, în timp ce cureau superioară are un mecanism de prindere printr-o clemă. 

FizikShoeSole-620x465

Talpa din carbon este extrem de simplă, cu câteva marcaje pentru ajustare şi cu un strat mic de cauciuc în vârf şi în călcâi pentru protecţie. Cu siguranţă nu sunt nişte pantofi pentru mersul pe jos, poate doar pentru porţiunea de la bicicletă până la autocarul echipei.

FizikShoeHeelCup-620x465

David Millar, imaginea Fizik pentru promovare, spune că se simte mai bine în aceşti pantofi decât în prefaraţii săi Nike Ventoux II. În cazul în care chiar ai nevoie de o formă personalizată, poţi înlocui talpa cu una 3D care este mai flexibilă. Acest upgrade te va costa în jur de 50€.

FizikShoeStrapsTwo-620x465

 

 

 

 

 

 

sursa: roadcyclinguk.com

1 COMMENT

  1. Talpa de carbon ,plasa din belsug…mi se pare mult greutatea de 595g. Nu-i vreo greseala?

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.