Syntace a lansat ghidonul Vector şi pipa Megaforce 2 1

Produsele firmei germane Syntace nu sunt foarte aratoase, dar sunt extrem de rezistente si bine facute. Voi prezenta noul ghidon de carbon Vector si pipa de aluminiu Megaforce 2, doua piese gandite sa fie folosite impreuna.

Syntace a lansat ghidonul Vector şi pipa Megaforce 2 2

Pipa Megaforce 2 are o latime peste medie, de 42mm si o inaltime de 36mm. Forma patrata ii ofera o rezistenta si rigiditate maxima, iar greutatea de 142g este acceptabila. Are o inclinatie de 6° iar strangerea pe gatul furcii se face cu doua suruburi opuse. Odata cu pipa se livreaza si un capac foarte aspectuos si usor ce cantareste doar 6 grame.

Syntace a lansat ghidonul Vector şi pipa Megaforce 2 3

Ghidonul de carbon Vector este o piesa unica cu o serie de caracteristici uimitoare. Datorita aranjamentului special al fibrelor de carbon, ghidonul preia vibratiile mici imbunatatind confortul si directia. La o lungime de 740mm are o greutate de 220g si diametrul la centru de 31,8mm. Pe centrul ghidonului este inserata o bucşă de titan striata pentru a-l intari si a face priza cu pipa mult mai puternica.

Syntace a lansat ghidonul Vector şi pipa Megaforce 2 5

Capetele sunt inclinate la un unghi de 12°, un lucru greu de realizat la un ghidon de carbon. Vector este aprobat si pentru cele mai dure competitii de downhill, rezistenta sa fiind demonstrata in urma multor teste. Syntace livreaza impreuna cu ghidonul si o pasta speciala antifrictiune pentru montajul pipei si manetelor de frana si schimbatoare.

Syntace a lansat ghidonul Vector şi pipa Megaforce 2 4

Pretul unui Vector este de 220 de dolari iar Megaforce 2 costa 100 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.