Roţi de carbon ultrauşoare de la Vision 1

Firma Vision a lansat doua noi modele de roti pentru cursiera. Rotile au jante de carbon si inregistreaza o greutate dintre cele mai mici din domeniu.

Noile modele de roti de la Vision se numesc Metron 40 si Metron 55. Numarul din denumire indica inaltimea profilului jantei. Construite din fibra de carbon, jantele Metron au un profil aerodinamic si o greutate foarte mica in ciuda latimii mari. In zona de franare si in jurul niplurilor tesatura de fibra de carbon este mai deasa pentru a mari rezistenta si durata de viata. Butucii beneficiaza de PRA (preload reduction assembly), un sistem ce permite rulmentilor sa fie tensionati manual. In plus sunt dotati cu rulmenti ceramici cu garnituri ermetice si caseta pentru 10 si 11 viteze compatibila cu Shimano sau Campagnolo. Ambele modele se fabrica atat pentru baieu cat si pentru anvelopa normala. Sunt diponibile doua variante coloristice, negru + gri si negru + alb + rosu.

Roţi de carbon ultrauşoare de la Vision 2

Metron 40 are profilul jantei de 40mm, doi rulmenti ceramici pe faţă si patru pe spate. Axul intern al butucilor are 17mm. Spitele sunt aplatizate iar niplurile sunt autoblocante. Roata faţă are 18 spite radiale iar cea spate are 21 de spite, 7 radiale pe stanga si 14 impletite x2 pe dreapta. Caseta este din aluminiu si este disponibila si pentru Shimano/Sram si pentru Campagnolo. Rotile sunt construite manual si includ la livrare QR de carbon, saboti speciali, prelungitoare pentru valve si geanta de transport. Metron 40 pentru baieu cantareste 1160 grame perechea, iar cele pentru anvelope normale cantaresc 1195 grame.

Roţi de carbon ultrauşoare de la Vision 3

Metron 55 are profilul jantei de 55mm, doi rulmenti ceramici pe faţă si patru pe spate. Axul intern al butucilor are 17mm. Spitele sunt aplatizate iar niplurile sunt autoblocante. Roata faţă are 18 spite radiale iar cea spate are 21 de spite, 7 radiale pe stanga si 14 impletite x2 pe dreapta. Caseta este din aluminiu si este disponibila si pentru Shimano/Sram si pentru Campagnolo. Rotile sunt construite manual si includ la livrare QR de carbon, saboti speciali, prelungitoare pentru valve si geanta de transport. Metron 55 cantaresc 1260g varianta pentru baieu si 1295 grame varianta pentru demontabile.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.