tusnad cycling team 1

Rutierii Tuşnad Cycling Team, atât seniorii cât şi juniorii, participă, în perioada următoare, la mai multe curse în ţară şi străinătate, la unele dintre ele fiind aşteptate rezultate bune.

Prima cursă se va desfăşura la Donetsk, în Ucraina, iar Tuşnad Cycling Team va lua startul cu următorii ciclişti: Braico Alexander, Cioban Sergiu, Tanovitchii Nicolae şi Lazar Nandor.
Cursa va fi una de o zi, după care rutierii Tuşnad Cycling Team vor merge în Rusia, la Krasnodar, unde vor lua parte la Grand Prix-ul Adygea. Echipei i se va alătura şi liderul său, Eduard Carol Novak, care va lua starul în întrecere din Rusia, ce se întinde pe o perioadă de 5 zile, între 17-21 aprilie.

Cealaltă parte a echipei Tuşnad Cycling Team va participa la cursa Banja Luka-Belgrad (Bosnia), programată în zilele de 21 şi 22 aprilie. La start se vor alinia Ivan Stevic, Sebestyen Szabolcs , Marcel Ternovsek, Lukacs Arnold, Csillip Arpad şi Sipos Zoltan (nou intrat în echipă, campion naţional pe şosea al României)

Tot în această perioadă vor concura în întreceri şi juniorii Tuşnad Cycling Team.

Managerul echipei, Torok Imre, a spus că juniorii mari pleacă în Bulgaria, la Vidin, unde va avea loc o competiţie destinată lor. În concurs sunt înscrişi Egyed Adam, Sarany Zsolt şi Szasz Botond.
După această concurs, ei vor lua parte şi la două concursuri desfăşurate la Cluj, echipa urmând să fie completată de Hajdu Hunor, Tămârjan Robert, Sarig Andor şi Szanto Akos.
Este vorba de Cupa Viitorul, care va avea loc în data pe 17 aprilie şi Cupa Federaţiei Române de Ciclism, programată în perioada 18-20 aprilie.
Managerul echipei, Torok Imre, a declarat că se aşteaptă rezultate de la cursa Banja Luka-Belgrad, dar şi de Cupa FRC, de la Cluj, cel din urmă fiind unul dintre concursurile ale căror rezultate vor decide selecţia în lotul naţional al României.
„Aşteptăm să avem măcar un component în lotul naţional şi ne gândim la Sarany Zsolt, întrucât are experienţă şi este de mai mult timp membru al echipei noastre. Şi este importantă prezenţa în echipa naţională, ţinând cont de participările ulterioare la competiţiile internaţionale”, a spus Torok Imre.

tusnad cycling team 2

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.