Bike Attack Resita

“Aniversare 10 ani de Bike Attack”, un eveniment ce va avea loc în weekend-ul 18 -21 aprilie.

În aprilie 2003 un grup de tineri reşiţeni a simţit că are responsabilităţi legate de dezvoltarea comunităţii în care trăieşte şi că are nevoie de un cadru organizat în care să-şi pună în practică ideile şi iniţiativele. Astfel că, în mod democratic, după mai multe întâlniri, s-a ales un nume deloc obişnuit pentru acele vremuri: asociaţia Bike Attack Reşiţa.

Asociaţia Bike Attack s-a constituit ca o organizaţie care promovează activităţile în aer liber şi educaţia nonformală în domeniul protecţiei mediului înconjurător. In cei zece ani a derulat numeroase proiecte, cele mai multe inedite, multe de succes care mai apoi au devenit tradiţie pentru zona Banatului Montan dar şi altele care au murit în sertare ori nu au avut continuitate.

Asociația Bike Attack, la aniversarea de 10 ani, vrea să prezinte o parte din proiectele şi activităţile asociaţiei, un bun prilej să învăţam din experienţa dobândită de ei în această perioadă, dar mai ales sa ne bucurăm de acest moment în care aniversăm un deceniu de activitate al uni ONG activ în România şi în comunitatea bănăţeană.

Membrii asociației sunt mândri dar şi emoţionaţi de acest moment, mândri că au crescut odată cu Bike Attack, aceeaşi generaţie acum de adulţi este la fel de entuziastă ca acum 10 ani, chiar dacă astăzi membrii  tineri vin cu un suflu nou. Din sutele de acţiuni şi proiecte care  asociația le-a iniţiat sau la care membrii ei au participatse poate spune că a fost construită o  bază foarte solidă prin cunoştinţele acumulate. De multe ori Bike Attack Reșița sunt cei care ajută alte organizaţii să facă diferite evenimente sau proiecte mari, sau sunt „etalonul” la care trebuie să se ajungă atunci când se organizează ceva similar.

Program eveniment “Aniversare 10 ani de Bike Attack”

18 aprilie – vernisaj expoziţie foto „Cicloturism în Banat” – Infocentrul Turistic Timişoara
19 aprilie – petrecere la Rock Caffe Reschitza începând cu ora 17.00.
20 – 21 aprilie – tura aniversară “Tricoul Galben de Preşedinte” – cicloturism şi drumeţie între Reşiţa – Brebu Nou – Reşiţa.

Membrii Bike Attack vă aşteaptă mai mari cu 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.