LakeMX331 2

Dacă credeai că toţi pantofii de mountain bike sunt buni şi pentru ciclocros, odată cu proiectul celor de la Lake ar trebui să reconsideri acest lucru. Creşterea popularităţii acestei discipline i-a determinat pe cei de la Lake să producă o pereche de pantofi speciali pentru ciclocros. Au mai existat câteva modele pe vremea pedalelor cu curele, însă erau greu de găsit şi au apărut pe piaţă pentru o scurtă perioadă aşa că putem spune că această pereche este prima de tip clipless pentru ciclocros.

LakeMX331

Pantofii sunt atât de noi încât nu se ştie dacă vor fi numiţi MX331 Cross sau MX331 CX. Talpa este 100% din fibre de carbon, iar pe călcâi se află o întăritură. Locul pe care se montează plăcuţa este din cauciuc, iar crampoanele sunt în număr de 8 – 4 în vârf, 2 la călcâi şi 2 la mijlocul tălpii.

LakeMX331 3

Partea superioară a pantofilor este fabricată din piele de capră Pittards Amourtan şi plasă, la fel ca şi modelul celor de la Lake, MX331 pentru mountain bike. Are un sistem unic de închidere BOA, care elimină punctele de presiune prin distribuirea uniformă a presiunii pe întreaga suprafaţă a piciorului. Pantofii vor fi disponibili cu mărimi pentru femei şi pentru bărbaţi.

LakeMX331 5

Lake MX331 au fost dezvoltaţi cu ajutorul unor rutieri de top de ciclocros, însă asta nu înseamnă că nu îi poţi folosi şi pentu mountainbiking. Pe piaţă vor apărea în luna august, la momentul oportun pentru noul sezon de ciclocros. Preţul va fi probabil în jur de 320 euro.

LakeMX331 4

sursa: road.cc

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.