ESI dezvaluie noua ghidolina de silicon 1

ESI este o firma renumita pentru mansoanele de silicon excelente pe care le fabrica. Confortul extraordinar si greutatea scazuta au facut mansoanele ESI celebre printre ciclisti.

Recent cei de la ESI au prezentat  o noutate in lumea ciclista – o ghidolina de silicon pentru cursiere. Firma americana a lansat mai demult un set de mansoane de silicon pentru cursiere, dar erau formate din doua piese ce se montau separat pe ghidon. Noul produs arata exact ca o ghidolina clasica doar ca e facut din acelasi silicon binecunoscut si multapreciat.

ESI dezvaluie noua ghidolina de silicon 2

Siliconul din care este formata ghidolina este foarte elastic si rezistent, se intinde usor fara sa se rupa si revine imediat la forma initiala. Ghidolina se poate infasura normal sau se poate intinde pentru a adauga mai multe straturi. Nu are nevoie de adeziv, deci se monteaza mult mai rapid si mai usor decat ghidolina clasica. Dupe ce se uzeaza se poate desfasura si  rula in sens invers, astfel ca marginile uzate sa vina dedesupt.

Momentan ghidolina ESI este in perioada de testare si imbunatatire, speram ca in viitorul apropiat sa o vedem in magazine. Pana atunci s-a lansat un set de mansoane pentru MTB, cu o grosime foarte generoasa de 34mm si o lungime de 130mm. Aceste mansoane cantaresc 80 de grame si costa 23 de dolari.

ESI dezvaluie noua ghidolina de silicon 3

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.