Olympia EGO RS - side

Pentru mulți cicliști, o bicicletă italiană este singura unitate de măsură a pasiunii pentru acest sport. Doar cei de la Bianchi au o istorie mai lungă în producția de biciclete decât Olympia și doar cu câțiva ani. Puțini producători de biciclete au fost implicați în evoluția bicicletei pe parcursul a 2 secole precum cei de la Olympia.

Olympia EGO RS - seat tube junction

Modelul EGO RS a fost actualizat pentru 2013. Cadrul are 1100g (mărimea M) și este fabricat dintr-o combinație de fibre de carbon T70, 60 și 50. Au folosit diferite tipuri de fibre în locuri cheie pentru a asigura rigiditatea acolo unde este nevoie, fără a diminua confortul. 

Olympia EGO RS - bb

Bicicleta posedă un design cu toate detaliile de ultimă oră ce tind să devină lucruri normale la o bicicletă în aceste vremuri. Bottom bracket-ul este BB86 PressFit, iar down tube-ul are un profil de pătrat rotunjit. În schimb, top tube-ul este foarte subțire. Cablurile sunt trecute prin cadru, iar design-ul permite montarea unui grup electronic.

Olympia EGO RS - cockpit

Prețul pentru acest model este de 2360 euro, cu un groupset Shimano 105 10 viteze și un angrenaj compact 50/34. Roțile Mavic Ksyrium sunt acompaniate de cauciucuri Yksion. Ghidonul, tija de șa și pipa sunt modele FSA Carbon Pro, iar șaua Selle Italia X Feel.

Olympia EGO RS - saddle

EGO RS este disponibilă în 6 mărimi. Varianta M are un top tube de 55cm, un head tube de 14.5cm, iar unghiurile sunt de 72.5° în față și 73.7°  în spate.

Olympia EGO RS - rear mech

sursa: road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.