Enduro 29b

Au existat mai multe obstacole în construcția unei biciclete mountain bike care să aibă roți mari și un travel mare. Greutatea, wheelbase-ul și componentele au fost toate pietre de încercare în procesul de producție. Cei de la Specialized au găsit o modalitate de a trișa în ceea ce privește lungimea chainstay-urilor, iar rezultatul este o bicicletă de 29 mai controlabilă decât orice alta din această categorie.

Enduro 29 front

Chainstay-urile acestui model sunt cu 18mm mai scurte decât cele ale modelului Specialized de 29 pentru cross-country. În comparație cu modelul Enduro de 26 sunt cu 11mm mai lungi. De asemenea, unghiul în față este cu 1° mai mare, având 67.5°, iar wheelbase-ul e cu 30mm mai lung.

Enduro 29 amortizor

Prețul de 9000$ pentru o bicicletă S-Works Enduro 29,  reflectă echiparea premium și construcția din carbon. Componentele de top includ frânele SRAM XX1 și XO Trail, furca Fox 34 TALAS 150mm, amortizorul Double Barrel Air de la Cane Creek și roțile Roval Traverse SL. Toate acestea duc greutatea bicicletei până la 12.6kg, o greutatea bună pentru o bicicletă de 29.

Enduro 29 pinioane

angrenaj

Enduro 29 roata

Enduro 29 amortizor 2

sursa: bikeradar.com

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.