799 negru-rosu

Compania franceză CKT (Carbon Knowledge Team) se află pe piață de 12 ani și după cum spune numele, se ocupă exclusiv cu fabricarea cadrelor din carbon. 799 este cel mai nou model ce cântărește doar 790g.

Cei de la CKT au sediul aproape de Marseille, iar noul cadru este o încununare a celor 12 ani de muncă în proiectarea cadrelor din carbon. Acesta este cel mai ușor cadru pe care l-au produs vreodată. Este construit din fibre de carbon Toho Torayca 46 și 60 Ton. Trecerea cablurilor prin cadru conferă un aspect frumos, iar cadrul este compatibil și cu grupurile Di2/EPS .

CKT 799

Head tube-ul conic este continuat cu o furcă full carbon (370g). Seat tube-ul a fost curbat la nivelul roții spate pentru o aerodinamică mai bună, iar chainstay-urile sunt puțin supradimensionate.

799-white_big

Sunt disponibile 2 variante: una cu tija de șa standard și alta cu tija de șa integrată. 4 mărimi ale cadrului au fost produse. Mărimea M are un top tube de 54cm, un head tube de 14cm și unghiuri de 72/74°. Toate aceste caracteristici fac acest cadru bun pentru curse.

Prețul pentru 799 a fost stabilit la 2490€.

Geometrie

surse: ckt-carbon.com, road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.