tusnad cycling team 1

Rutierii Tuşnad Cycling Team au dominat Cupa Reghin

Rutierii Tuşnad Cycling Team au dominat Cupa Reghin, desfăşurată la sfârşitul săptămânii, ceea ce le dă speranţe că vor obţine rezultate foarte bune şi la competiţiile viitoare.
În prima etapă, podiumul a fost ocupat exclusiv de cicliştii TCT, pe primele trei locuri clasându-se Tanovichii Nicolae, Sergiu Cioban şi Ivan Stevic. În etapa a doua, Sergiu Cioban a ocupat prima poziţie, iar locul 3 a fost ocupat de Ivan Stevic, în vreme ce etapa a treia a fost câştigată de
Braico Alexandr, iar pe locul doi s-a clasat Ivan Stevic.
În clasamentul general, primul loc a fost ocupat de Ivan Stevic, urmat de Cioban Sergiu şi Tanovichii Nicolae, toţi trei rutieri TCT.
La juniori, prima etapă a fost câştigată de Dobre Vlad Nicolae, de la Tuşnad Cycling Team care, la final, s-a clasat pe locul 3.
Liderul Tuşnad Cycling Team, Eduard Novak, a primit o diplomă de onoare din parte organizatorilor.

tusnad cycling team 3

Cicliştii Tuşnad Cycling Team iau startul la o cursă în Ucraina

Echipa Tuşnad Cycling Team va pleca, miercuri, 22 mai, în Ucraina, unde, în oraşul Kiev, va avea loc competiţia “Race Horizon Park 1-2 “ de categoria 1.2 UCI.
Rutierii TCT care vor lua startul în Ucraina sunt: Ivan Stevic, Sergio Carrasco Garcia, Nicolai Tanovichii, Alexander Braico, Cioban Sergiu şi Ternovsek Marcel.
Team Manager este Santa Arpad iar mecanic Vaida Jeno.
Team managerul Santa Arpad a subliniat că după rezultatele excelente obţinute la Reghin, există speranţe că cicliştii TCT se vor clasa pe locuri bune, ţinând cont că se află într-o formă foarte bună.

tusnad cycling team 4

tusnad cycling team 2

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.