Monoblocuri PressFit de la Chris King1

Chris King a lansat recent o serie de monoblocuri tip PressFit ce sunt deja disponibile in magazine. Noile modele  PF BB30 si PF24 se pot achizitiona online si sunt compatibile cu orice cadru si angrenaj.

Monoblocurile au fost testate intens in curse de catre echipa United Healthcare Pro Cycling. Pentru cele doua monoblocuri sunt disponibile in total sapte kituri de conversie si adaptoare. Cu ajutorul acestora, PF30 si PF24 se pot monta pe orice combinatie de cadru si angrenaj. Se potrivesc chiar si cu angrenajele SRAM GXP si pe cadre cu latimi diferite ale tubului BB.

Monoblocuri PressFit de la Chris King2

Rulmentii sunt oferiti in doua variante, ceramici sau din INOX si sunt fabricati in intregime in SUA. Un mare avantaj il constituie faptul ca sunt demontabili astfel ca se pot inlocui sau curata usor. Cupele de aluminiu sunt anodizate in noua culori diferite, pentru a se asorta cu orice cadru.

Monoblocuri PressFit de la Chris King3

In tabelul de mai jos se arata compatibilitatea monoblocurilor si adaptoarelor in functie de modelul angrenajului.

Monoblocuri PressFit de la Chris King4

1 COMMENT

  1. Daca se potrivesc si cu angrenajele SRAM-GXP si au la rulmentul din partea stanga jocul ala stupid de 0,2 mm intre ax si inelul interior al rulmentului, n-au facut nicio branza!……:D

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.