Afis Skirt bike 500

Skirt Bike Sibiu este un eveniment destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta, este o promenadă dedicată doamnelor și domnișoarelor pentru care bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății în mișcare. Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la Skirt Bike trebuie să vină îmbrăcată într-o ţinută şic. Fie că vor veni în fustă sau rochie, fie că vor alege tocuri sau balerini, pălării sau eşarfe, important este ca participantele să se simtă comod în ţinuta aleasă.

Dorim să demonstrăm că mersul pe bicicletă este o activitate care nu le împiedică pe femei să fie la fel de feminine şi graţioase. Domnii sunt aşteptaţi şi ei să pedaleze în ţinute elegante alături de doamne, să le ofere sprijinul lor, sau chiar şi flori, şi să se asigure că se simt în largul lor pe şosea.

Acest eveniment este organizat de biciclete-cochete.ro în colaborare cu Diana Ribana și ciclism.ro și va avea loc în data de 2 iunie 2013 odată cu festivalul Huet Urban organizat de fundația Heritas în Piața Huet.

Motto-ul festivalului fiind anul acesta „Green is smart!“ rugăm participantele să vină îmbracate în verde. Dorim să recucerim piața Huet și orașul Sibiu în verde pe biciclete!

Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de către VeloBello în anul 2010, iar Sibiul este la al doilea eveniment de acest gen. În 2012 am reușit să strângem un număr de peste 150 de participante care s-au pregătit pentru acest eveniment și am demonstrat că doamnele și domnișoarele din Sibiu se dau pe bicicletă. În 2013 Skirt Bike se va desfășura concomitent în 12 orașe din toată țara.

Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, 2 iunie 2013 în Piața Huet începând cu ora 11.

Evenimentul constă în parcurgerea pe bicicletă a unui traseu format din următoarea rută: Piața Huet, Piața Mică, Piața Mare, Str. Gheorghe Lazăr, B-dul C. Coposu, Piața Unirii (sensul giratoriu), B-dul V. Milea, Calea Dumbrăvii, Str. Lomonosov, Str. Școala de Înot, Parcul Sub Arini (pista de biciclete), Str. Avrig, Parcul Sub Arini (până la Olimpia), Str. Victoriei, Piața Unirii (sensul giratoriu), Str. Nicolae Bălcescu, Piața Mare, Piața Mică, Piața Huet.

Programul SkirtBike Sibiu este:
—   –  Între orele 11:00 – 12:00 – Să facem cunoștintă! – Întâlnire Piața Huet cu participantele SkirtBike Sibiu, înscriere tombolă, preluare kit de participare.
—   – Ora 12:00 – deschidere SkirtBike Sibiu + premiere concurs Diana Ribana – Cum te pregătești de SkirtBike Sibiu?
—   – Ora 12:15 – Start plimbare pe traseul SkirtBike Sibiu
—   – Ora 13:15 – Sosire Piața Huet
—   – Ora 13:20 – Vă servim cu ceva dulce de la Redal Cafe!
—   – Ora 13:30 – Tombolă pentru participantele SkirtBike și premierea celor mai cochete bicicliste
—   – Ora 21:00 – After Party în Huet Urban cu trupa Domino!
-— Pe tot parcursul zilei puteți savura un picnic în Huet Urban – hai cu coșul, păturica și alți prieteni – sau puteți vizita Târgul tinerilor designeri sibieni.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care ne ajută la acest eveniment: Biciclete-Cochete, Diana Ribana, Fundația Heritas – organizatorul festivalului Huet Urban, Marquardt, Geiger, Ideal, RedalCafe, Boromir, Iphoto, Aqua Carpatica, Inspire Studio, Imprimari.ro, Terrasportika.

Parteneri media: Ciclism.ro, Turnul Sfatului, Brylu.ro, Cemerita.ro, Sibiul.ro, Sibiu100%,

Pe pagina de Facebook o să vă ținem la curent cu informații calde și concursuri.

Vă așteptăm cu mare drag să pedalați alături de noi și să recucerim Piața Huet!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.