skirtbike sibiu 1

Peste 300 de participante și mulți băieți care au sprijinit acțiunea de pe biciclete, acadele de la RedalCafe Sibiu și Biciclete Cochete, cornulețe de la Boromir,  apă de la Aqua Carpatica, picnic în Piața Huet la festivalul Huet Urban, acestea au fost doar o parte din ingredientele unui alt capitol din povestea biciclistelor și bicicliștilor sibieni. Mulțumim  tuturor participantelor care s-au prezentat cochete, în fustă sau rochii, zâmbitoare, vesele, plină de bună dispoziție.Am recucerit împreună Piața Huet și orașul Sibiu.

Au fost acordate multe premii:
Cristina Litianu a câștigat concursul de poze “Cum te pregătești de SkirtBike Sibiu?”. Poza ei a fost considerată cea mai originală ideea. Cristina a fost premiată cu o fustă unicat, creată special pentru acest eveniment de Diana Ribana.
După defilare au mai fost premiate următoarele bicicliste:
– Cea mai zâmbitoare biciclistă – premiu oferit de IPhoto – Photo-shooting în studio cu fotograful Iulia Dumitru
– Biciclista Huet Urban
– Biciclista cu cele mai multe biciclete (pe rochie, fustă, bluză, cercei, brățară, broșă, etc)
– Ce mai mică biciclistă

După selecția pozelor încă 2 premii oferite de Rom-Eurotrade vor fi acordate celei mai elegante bicicliste și celei mai asortate bicicliste.

skirtbike sibiu 3

Trei băieți cucuieți au fost premiați de organizatori pentru originalitate!

skirt bike baieti

Sponsorii SkirtBike Sibiu 2013 au fost: Biciclete-CocheteDiana Ribana, Fundația Heritas – organizatorul festivalului Huet Urban, MarquardtGeigerIdealRedalCafeBoromirIphotoAqua CarpaticaInspire StudioImprimari.roTerrasportika.

De asemenea, Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu a fost la înălțime, echipajele de poliție fiind prezente în absolut toate intersecțiile și sensurile giratorii. Mulțumiri domnilor Tiberiu Ivancea și Narcis Voinea de la conducerea acestei instituții pentru deschiderea de care dau dovadă și pentru tot ajutorul oferit.

Parteneri media: Ciclism.roTurnul SfatuluiBrylu.roCemerita.roSibiul.ro,Sibiu100%,

Skirt Bike face parte dintr-un proiect de amploare care se numește NUMĂRĂTOAREA BICICLIȘTILOR SIBIENI.

În data de 10 Iulie va fi organizată cea mai mare adunare a bicicliștilor din Sibiu, cu plecarea de la Stadionul Municipal și sosire în Piața Mare, la prezentarea echipelor de la Turul Ciclist al Sibiului.
Vrem să arătăm autorităților că suntem o forță care trebuie ascultată și care vrea să sprijine dezvoltarea ciclismului în Sibiu.

Mulțumim tuturor fotografilor care au fost prezenți la eveniment și așteptăm să ne trimită un link cu pozele!.

Foto credit: ciclism.ro, Bogdan Duminciuc

skirtbike sibiu 4

skirtbike sibiu 2 skirtbike sibiu 5 skirtbike sibiu 6 skirtbike sibiu 7 skirtbike sibiu 8

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.