Bicicletă de oraş Fairdale Weekender 1

Compania Fairdale Bikes a fost fondata in Texas in urma cu doi ani de catre fostul profesionist de BMX Taj Mihelich. De curand bicicletele Fairdale si-au facut drum si in Europa.

Bicicletă de oraş Fairdale Weekender 2

Weekender este o bicicleta simpla si frumoasa dedicata plimbarilor de agrement prin oras si parcuri. La nevoie se poate folosi si la chestii mai serioase, gen naveta, excursii lungi sau chiar cicloturism. Cadrul si furca au din fabricatie suporti pentru montarea aripilor si portbagajelor. Ghidonul frumos arcuit in sus si spre spate asigura o pozitie comoda si relaxata.

Bicicletă de oraş Fairdale Weekender 3

Aspectul bicicletei este de nota 10, negrul lucios fiind inviorat de inscriptii si camasi de un portocaliu aprins. In combinatie cu furca dreapta si seatstay-urile arcuite, Weekender este o bicicleta foarte aratoasa. Probabil i-ar fi stat si mai bine cu o sa de piele neagra.

Bicicletă de oraş Fairdale Weekender 4

Echiparea destul de modesta pentru standardele de astazi este arhisuficienta pentru plimbari si excursii. Transmisia este simpla cu angrenaje 1×9 din gama Sram X5, iar franele pe disc Avid BB5 sunt bune si usor de reglat. Pedalele late tip BMX asigura o pedalare sigura, iar ghidajul de pe foaie impiedica lantul sa cada. Rotile de 28″ cu 32 de spite sunt incaltate cu anvelope Continental Contact de 32mm.

Bicicletă de oraş Fairdale Weekender 6

Fairdale Weekender se fabrica in marimi de la S la XL si este disponibila si in culoarea verde. Pretul de 850 de dolari este destul de bun pentru ce ofera.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.