Respiro Sport

Selle  Royal a prezentat noua linie Respiro ce include 9 modele de șei. Toate au un canal central destinat unei ventilații mai bune, după cum spune și numele Respiro, ce este termenul italian pentru verbul ”a respira”. 

Gama a fost împărțită în 4, după studierea atentă a anatomiei șeilor, pentru a fi potrivite cât mai multor tipuri de cicliști. Cele 4 categorii sunt: Sport, Athletic, Moderate și Relaxed, categorii în care e imposibil să nu te regăsești. 

Respiro Soft Athletic

Linia Moderate cuprinde șei specifice pentru băieți și fete, în timp ce celelalte șei sunt unisex. Poți alege opțiunea din piele, cea impermeabilă sau varianta Royalgel. Șeile din piele folosesc piele italiană lucrată manual.

Modelul cel mai atrăgător este Respiro Soft. Folosește tehnologia RVL, ce aplică un finisaj rezistent la apă. În plus, cei de la Selle Royal au adăugat și Cool Cover despre care spun că reduce încălzirea șeii cu 25% față de șeile clasice negre. Respiro Soft Athletic are o greutate de 360g și măsoară 277mm în lungime și 163mm în lățime.

Respiro 50's Leather Athletic

Dacă dorești un model mai ușor, modelul Respiro Sport este mai potrivit, având o greutate de 255g. Prețurile pornesc de la 70 euro și ajung până la 107 euro pentru modelele cu piele.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.