Acasă TEHNIC Anvelopa enduro – Hutchinson Squale 26×2,3

Anvelopa enduro – Hutchinson Squale 26×2,3

0

Anvelopa enduro Hutchinson Squale 26x2,3 1

Noua anvelopa Hutchinson Squale este o versiune mai ingusta a cauciucului de downhill de 2,6. Cu o latime de 2,3 si un nou aranjament al crampoanelor, Squale este ideala pentru cursele de enduro.

Anvelopa a fost dezvoltata in colaborare cu ciclistii profesionisti Mick Hannah si Fabien Cousini. Crampoanele mari si agresive sunt construite dintr-un compozit special de cauciuc denumit Race Riposte. Acest compozit mareste tractiunea, imbunatateste rezistenta la rulare, micsoreaza uzura si creste rezistenta peretilor laterali.

Cramponele centrale si cele de tranzitie au o duritate de 50A si o inaltime de 5mm. Ca model, sunt inclinate in partea din fata si drepte in partea din spate, pentru un rulaj mai rapid si o franare mai puternica. Crampoanele laterale au o duitate mai mica, de 42A si sunt mai inalte, de 7mm. Aceste proprietati sporesc aderenta in curbe si la trecerea peste radacini si pietre. Peretii laterali sunt solizi pentru a minimiza riscul penelor si a mari rezistenta anvelopei.

Momentan este disponibila doar varianta 26×2,3 cu margini pe sârmă si tubeless ready. Greutatea declarata este de 780 de grame iar pretul este de 89 dolari americani. Se pare ca in curand vor aparea versiuni mai late si cu margini pe kevlar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version